dilluns, 13 de desembre del 2010

Relació de les aules 2.0 amb les xarxes social i els entorns de comunicació

Projecte eduCAT1x1
En el blog de les xarxes social i els entorns de comunicació etiquetat com eines i gitic parla del projecte eduCAT. Resumeix un canvi de model que fa anys que s'està gestant però ara està arribant als centre de manera definitiva .Principal repte es conseguir transformar les aules i conectar-les a la xarxa, que donarà una flexibilitat i varietat a l'aprenentage. Un repte tant educatiu com tecnològic, poder canviar per donar una resposta adecuada als alumnes. El projecte implica aules preparades però tambè professorat format per afrontar un nou model pedagògic.
La tecnologia i la seva interactivitat nomès és una eina ja que ha de permetre millorar els resultats educatius per què estar que els protagonistes de l'educació són el professorat i l'alumnat però amb l'instrumental dels segle XXI. Trobo que es una entrada molt interessant i demostra que els plantejament de les aules 2.0 no és un pensament de fa poc, fa bastant temps que es comença a utilitzar i el projecte educat 1x1 ho demostra. En aquesta escola "Costa llovera" tal i com ensenyen en el video tenen aules amb pissarres interactiva, ordinadors pòrtàtils i continguts digitals, és una finestra permanent a la xarxa aquest projecte resumeix un canvi de model d'ensenyança per aquest tipus de model cal la intervenció a l'aula 2.0.
Es tracten de aules equipades, continguts digital i ordinadors digital per fer-ho possible molts docents ha fet la formació corresponent l'objectiiu es estendre la iniciativa a tota l'educació i crear aules 2.0 a tots els institus i escoles. Per poder realitzar aquest projecte cal que les aules estiguin equipades i portar les noves tecnologies a les aules i poguin haver-hi una bona dinàmica de classe. d'aixó tracta l'aula 2.0 de les noves aules del segle XXI, le nova formació per part del professorat i sebar portar una bona dinàmica mitjançant les noves tecnologies.
Elisa, Adela i Laia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada