dimecres, 15 de desembre del 2010

Implantació de l'aula 2.0 a les escoles

Les noves tecnologies entren a les aules, i el que per a molts, en un principi, podria ser un obstacle en la concentració dels alumnes o en el seu aprenentatge, resulta en la pràctica un punto clau, i la solució, per a millorar la motivació i participació de l'alumnat a classe, segons els experts.

Aquesta definició fa referència a una classe que tingui una pissarra digital interactiva (PDI), un ordinador portàtil per a cada alumne, connexió a Internet, i alguns perifèrics com el lector de documents, que té possibilitats fantàstiques com l'estalvi de temps, ja que els alumnes poden posar les seves llibretes sobre el lector i a la pissarra es veuran els seus deures, sense necessitat de que perdin temps en copiar-ho a la pissarra.

Per altre banda, malgrat els beneficis que porta la implantació de les aules 2.0, no s'ha d'utilitzar tot el temps la pissarra i els ordinadors, això seria un error ja que no totes les assignatures requereixen el mateix tipus d'informació ni pràctiques.

En el següent vídeo es pot observar en directe la utilització d'aquesta nova tecnologia en algunes escoles,juntament amb algunes opinions dels nens que viuen aquesta experiència a l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada