diumenge, 3 d’octubre del 2010

WEB 2.0

Aplicacions Web 2.0

Les aplicacions Web 2.0
Enceto aquest espai amb la intenció de mostrar allò que donen de sí les aplicacions web 2.0, a l’abast de qualsevol persona interessada i on no són necessaris uns coneixements informàtics avançats per a la seva utilització.
Les aplicacions web 2.0 són aquelles que se’ns ofereixen en línia, de manera totalment gratuïta, per desar imatges i fer àlbums, penjar vídeos, gravar arxius de so o música,… per a després crear, també en línia, un blog, un fotoblog, un vídeoblog, un podcast o bé un espai que integri sons, imatge, vídeo i text alhora. I tot això, sense necessitat de tenir instal•lat cap tipus de programari especial al nostre ordinador i amb la facilitat que suposa poder fer aportacions o modificacions des de qualsevol lloc on hi hagi un ordinador connectat a Internet. Parlarè d'un dels més interessant que he trobat fins ara de la qual no hem parlat a classe:
 Slideshare
Aquí teniu una web (http://www.slideshare.net) que ens permet convertir arxius PowerPoint, PDF i OpenOffice en una presentació que es pot inserir en un blog o pàgina web simplement copiant i enganxant el codi font que ens dóna la mateixa aplicació online. És una aplicació gratuïta però us demana de registrar-vos per poder-la fer servir.
Però si voleu fer una presentació amb fotos, heu de descarregar aquest arxiu i instal•lar-lo al vostre ordinador per poder treballar en local,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada