dilluns, 18 d’octubre de 2010

Projecte aula 2.0 (Digital-text)

http://www.digital-text.com/index.php

Aquesta pàgina web on es poden trobar tot tipus d'eines per poder formar part de les aules 2.0, desde els llibres( ordinadors) fins als diferents programes per poder realitzar les activitats de classe més fàcilment amb grup o individualment. Aqui penjo el video de presentació i desprès seguirè explicant respecte a aquesta pàgina.
També et pots fer usuari i pots rebre a diari les novetats respecte al tema de les aules 2.0 i les noves eines. Explicarè una mica que significa per a ells les aules 2.0 i en els pregrames que es basen:

El Projecte Aula 2.0 és un conjunt d’eines i serveis proporcionats per diferents empreses de l’àmbit educatiu que ha estat dissenyat expressament per treure el màxim partit a l’Escola 2.0 (ordinadors de l’alumnat, Internet, pissarres digitals, etc.) i permetre la utilització de les TIC en els processos d’ensenyament i aprenentatge.
Les empreses que conformen el projecte Aula 2.0 destaquen en diferents àmbits de l’educació i s’han unit per proporcionar una solució completa, unitària i coherent que permeti gaudir dels millors recursos i serveis propis de l’Escola 2.0 amb una oferta inigualable.
-

Es tracta d' una web molt interessant i complerta, ja que en aquesta pàgina pots trobar diferents eines per utilitzar i per poder fer possibles les aules 2.0, les diferents notícies i novetats d'aquestes tecnologies i les aules, les avantages que tenen aquest tipus d'aula i moltes coses més respecte al mateix tema. Es tracta d'una pàgina on pots trobar resposta a qualsevol pregunta respecte a l'aula 2.0, i on trobar totes les eines necessàries.
Os convido a fer-li una visita, ja que té molt a descobrir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada